Tør vi overlade noget så centralt som vores fødevarer til Dansk Landbrug?

Jeg mener nej – og jeg støtter uden forbehold en Køb Udenlandsk aktion – altså hvis der bare fandtes sådan en.

Jeg har skrevet om det før. Nemlig for lidt mere end et år siden, da en rapport viste, at 25.000 nyfødte grise dør om dagen, (OM DAGEN, hallo derude!), på grund af danske landmænds kyniske og indskrænkede omgang med deres husdyr.

Alle var ude og beklage, men nu – et år efter – viser en rapport, at der ikke er sket en hujende. Der dør stadig rundt regnet 25.000 smågrise om dagen. På grund af for få patter, på grund af for lille livmoder, på grund af for lidt plads i båsene, på grund af, at avlerne rent ud sagt er kyniske og pengegriske og klemmer lige det sidste ud af soen – lige netop det, den ikke er skabt til.

Det, der er sket i det forløbne år er, at Dansk Folkeparti med støttepartierne Venstre og Konservative har indsat landbrugets lobbyist numero uno som minister for fødevarer i landbrugsministeriet, nemlig Henrik Høegh (ham med det store hoved), og det har vist sig at være den bedste garant for, at der ikke sker noget som helst.

Henrik på sin hjemmeside. Billedteksten siger "Det brænder jeg for". Jeg ved ikke hvad det er, han brænder for, men det er tilsyneladende ikke dyrevelfærd

Alle i landbruget – det mest statsstøttede af alle danske erhverv – er tilfredse, og Dansk Folkeparti kunne  servere etnisk korrekt og Bilka-billig flæskesteg med brun sovs på Altingsmødet på Bornholm. Velbekomme!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.