Det endegyldige argument: Der er også en grænsebom i Bygma

Pia Kjærsgaar og hendes to sorte ulykkesfugle Thulesen Dahl og Peter Skaarup er ofte blevet rost for at have luget alle Fremskridtspartiets landsbytosser ud og have gjort Dansk Folkeparti til et moderne professionelt parti.

Men herude i ferielandets plovfure, tæt på skov og strand, trives de nu stadigvæk. Som nu fx en Bent Andersen, der er DF´s repræsentant i Norddjurs kommunalbestyrelse. I Lokalavisen Norddjurs forklarer han hvad meningen er med DF´s kanin-op-af-hatten, som går under navnet den øgede grænsekontrol.

“Som skrevet før, har tysken aldrig haft problemer med grænsebomme – de gik over grænsen og ind i Polen tidligt om morgenen den 1. september 1939, og den 9. april gik den tyske hær ind i Danmark. Grænsebomme har aldrig været noget problem for det tyske folk.”

At påstå at tyskerne i  disse dage ikke har problemer med grænsebomme er mildest talt et symptom på tunnelsyn. Man kan kun være glad for, at tyskerne er imod øget grænsekontrol. Det er vores garanti for at vi altid kan komme ud, hvis det hele skulle blive for broget.

Men nu til det afgørende argument: “Et lille nota bene”, varsler Bent Andersen. “jeg har lige været i Bygma for at handle skruer og søm – en bom tværs over indkørslen går op, når du skal ind, men det gør den ikke når du skal ud. Der bliver den nede indtil du har vist en kode, som du får udleveret i forretningen. Alt dette for at stoppe tyveknægte og andet rakkerpak.”

Man forstår godt parallellen.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.