Frit valg på to hylder

Lars Barfoed fra de konservative er ude i flere medier med en indlysende påstand: danske politikere er for populistiske.

»Efterhånden er det blevet sådan, at en klog politiker er en, der siger det, som de fleste mener. I stedet for en, som siger, hvad politikeren selv mener. Det synes jeg da er et kæmpe problem«, siger han.

Det har han da virkelig ret i. I flere år har S og SF halset efter DF og regeringen efter so-ein-ding princippet, mest synligt i udlændingespørgsmålet og mest tragikomisk i forhold til pointsystemet. Nu står vi så i den situation, at også venstrefløjen i dansk politik mener at både menneskers kærlighed og markedsværdi  skal indplaceres på en pointskala af “samfundet” .

Det efterlader dem, der vil anstændighed med to muligheder: De radikale eller Enhedslisten. Tankevækkende…

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.