Hørte Julia Holter på Voxhall

Forrygende koncert. Hun spillede selvfølgelig stort set hele Loud City Song, men vi fil også godter fra bagkataloget. Hun er fantastisk og jeg tøver ikke med at give hende fem ud af fire stjerner. Se en optagelse fra Roskilde her.

Men ikke desto mindre var det Lucretia Dalt, der var den store overraskelse denne aften. Godt nok var hun opvarmningen, og jeg havde ikke hørt hende før – faktisk kendte jeg hende slet ikke – men når jeg nu bagefter tjekkede hende ud, sådan rent audiologisk, kan jeg godt se, at det er min fejl!

Hun har et lidt sjovt set up: Ableton og bas. Plus selvfølgelig sin stemme og diverse pedaler. Dem kan man se mere om her

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret, Musik og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.